El Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya, nou partner de la Càtedra d’Habitatge de la URV

Dilluns dia 24 d’octubre, al matí, i en el marc del seminari científic “Nou finançament, nous riscos i nova organització de l’habitatge en propietat”, va tenir lloc la signatura del conveni de partenariat amb el Consell de Cambres de la Propietat de Catalunya com a nou partner de la Càtedra d’Habitatge.

El Campus Catalunya de la URV va acollir ahir dilluns la signatura del conveni de partenariat del Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya amb la Càtedra d’Habitatge de la URV.
L’acte oficial ha comptat amb la presència del Sr. Agustí Pujol Niubó, President del Consell de Cambres de Catalunya i amb la presència del Dr. Josep Anton Ferré Vidal, Rector Mgfc. de la Universitat Rovira i Virgili.
A l’acte van assistir els presidents i secretaris de totes les Cambres de la Propietat Urbana a Catalunya que formen part del Consell General.

_ENF1444

En l’actualitat la Càtedra d’Habitatge de la URV ja compta amb un total d’onze partners.

Davant del seu compromís amb la investigació, la docència i la transferència de coneixement, la Càtedra d’Habitatge participa en nombrosos projectes que plantegen incidir directament en la societat. Per tant, necessita d’una relació i una complicitat amb les institucions públiques i les empreses privades vinculades amb el sector de l’habitatge. És per aquest motiu que la Càtedra busca teixir una xarxa entorn al sector de l’habitatge que, a la vegada, li asseguri la possibilitat de poder seguir investigant i desenvolupant projectes de continuïtat.

La Càtedra d’Habitatge també adopta un compromís amb cadascun dels seus partners i els ofereix informació periòdica i actualitzada del sector, la possibilitat d’organitzar formacions entorn a temes d’actualitat i la participació activa en la pròpia activitat de la Càtedra.

Les Cambres de la propietat que abasten els serveis als propietaris de Catalunya i la seva representació sectorial, fan efectiva una vegada més la seva tasca de coadjuvar en l’estudi i la difusió de la propietat urbana.